Току-що намерих този сайт и предполагам, че си направих място за разговори и чат. Причината да вярвам, че жена ми ми изневерява е една, която намерих на снимките, на които тя се е снимала, когато е била във фитнеса, и една пикантна, на която е гола. И тя изпрати тези снимки на номер, който не знам. Попитах я за снимките, които видях на телефона й и тя просто каза, че просто прави нещо лудо и се шегува с една от приятелките си и това не беше нищо. Женени сме от 3 години и имаме едно дете. Но напоследък тя се държи различно и като че ли не чака да направи нещо с мен. Работя много часове и мога да се прибера само през уикендите.
след като видя онези снимки, които тя направи и изпрати на някого. Започнах да си мисля, че нещо става. И така миналата седмица успях да проследя местоположението й на телефона й и миналия четвъртък, докато бях на работа. Можех да видя, че тя направи нормалното си нещо да бяга от къщата ни, а след това в местната фитнес зала. Но след това тя избяга в другия край на нашия град и прекара почти 3 часа в тази къща. Това е място, където не познавам никого.
Това са снимките, които намерих в телефона й, които тя изпрати на номера:
View attachment 1308615
View attachment 1308616
Никога преди не е правила подобно нещо. И тя наистина не е жените за мен, каквито беше. Както тази вечер, тя беше някак си в лошо настроение само с мен.
Трябва да замина утре отново за следващата седмица. Ще го гледам пак да се обажда и ще видя какво ще стане. Какво мислиш ти? Просто съм луд като си помисля, че нещо се случва и тя просто се забърква с една от приятелките си или ги е изпратила на човек, който среща? Тогава седмица по-късно, след като изпрати тези снимки, тя се озова в нечия къща за 3 часа, преди да избяга у дома.